MUĞLA / ORTACA - Eskiköy İlkokulu

Ara

Okulumda Sağlıklı Besleniyorum Programı, Milli Eğitim Bakanlığı tarafından okul öncesinden ortaöğretime kadar çocuklarımızın geleceğe güvenle adım atmaları, fiziksel, bilişsel ve sosyal yönden gelişimlerinin en iyi şekilde sağlanması için Sayın Emine ERDOĞAN Hanımefendi himayelerinde başlatıldı. Ulusal ve uluslararası standart ve şartlara göre güvenilir gıdaya erişim süreçlerinin yönetilmesi amacı ile çocuklarımıza güvenilir ve kaliteli gıda servis edilen ortamların geliştirilmesi, öğrenci, öğretmen, veli ve diğer paydaşların katılımı ile programın etkinliğinin artırılması, sunulan şartların sürekliğinin sağlanması ve geliştirilmesi, sağlıklı beslenme ve düzenli fiziksel aktivite alışkanlığı kazandırılmasının teşvik edilmesi, obezite ile mücadele, gıda güvenliği, gıda güvencesi ve sunulan gıdanın kalitesi konularında farkındalığın artırılması yönünde faaliyetler planlanmaktadır.

Bakanlığımıza bağlı resmi ve özel eğitim kurumları bünyesinde faaliyet gösteren yemekhane, kantin/kooperatif, kafeterya, büfe, çay ocağı gibi gıda işletmelerinde öğrencilerimize servis edilen yiyeceklerin, öğrencilerimizin fiziksel gelişimlerine ve öğrenme süreçlerinde etkisi olduğu bilinmektedir. Bu kapsamda okul ve kurumlarda, gıda güvenliği ile yeterli ve dengeli beslenme konularında farkındalık oluşturmak hedeflenmektedir.

Ekm

29 Ekim 2023 Pazar günü Saat:09.30 da Cumhuriyetimizin 100. Yılı kapsamında kutlama programımıza tüm halkımız davetlidir.14:15

Tem

15. Uluslararası MEB Robot Yarışmasının, 06-09 Eylül 2023 tarihleri arasında Bursa Naim Süleymanoğlu Spor Kompleksinde yapılacaktır

Nis

MECLİSİN AÇILIŞINDA EMEĞİ GEÇEN BAŞTA SINIF ÖĞRETMENİMİZ ZEHRA AL KIRAÇ VE ANA SINIFI ÖĞRETMENİMİZ YEŞİM KEÇECİ OLMAK ÜZERE OKUL MÜDÜRÜMÜZ SAYIN VOLKAN DURDU'YA VE KATKILARINDAN DOLAYI TÜM DESTEKÇİLERİMİZE SONSUZ TEŞEKKÜRLER..

Nis

Öğrencilerimiz Ben Bir Kitap Kurduyum Etkinilği ile eğlenceli bir zaman geçirdiler

Mrt

Başta Başkomutanımız Ulu Öner Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm aziz şehitlerimize Allhtan rahmet diliyoruz.

Mrt

Öğrencilerimize olası bir yangında ve deprem anında neler yapılması gerektiğini hem uygulamalı olarak gösterdik hem de farkındalık oluşturduk. Bizimle beraber etkinliğimize destek olan Muğla Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Ekiplerine çok teşekkü ederiz.

Hayırseverlerimiz
Sayın Murat Göllü,
Sayın Melitene Tarım Ailesi,
Sayın Kadir Küçükoğlu, Sayın Halil İbrahim Başoğlu, Sayın Muhammed Faruk Coşar, Sayın Adem Höke, Sayın Mevlüt Yücel, Sayın Fatma Yılmaz, Sayın Ferhat Kurt, Sayın Semih Erol Orhun, Sayın Habip Demirbey, Sayın Cem Beldek, Sayın Ömer Başol, Sayın Yaşar Sünger, Okul Aile Birliği Üyemiz Fatma Önal ve Eşi Tayfun Önal, Velilerimiz Ergün Kaya, Osman Kınayer, Musa Kurt, Erkan Sarıtaş, Ahmet Dursun, Alim Uzunoğlu Mahalle Muhtarlarımız Cemal Yaman, Temel Hakkı İpek, Okul Aile Birliği Başkanımız Yasin Yılmaz ve İsmini Sayamadığımız Hayırseverlerimizce
Yenilenen Anasınıfımız ve Yüksel Bayat Cengiz Göllü Fen Laboratuvarı Açılışımızı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Seyit Kavak ve Hayırseverlerimizin Katılımıyla Gerçekleştirdik. Okulumuza Katkılarından Dolayı Hayırseverlerimize ve Velilerimize Çok Teşekkür Ediyoruz

Mrt

Murat GÖLLÜ İsimli Hayırseverimiz Tarafından Yaptırılan YÜKSEL BAYAT CENGİZ GÖLLÜ FEN LABORATUVARI' mızın Dış Kapı Girişi Süslemesi Resim Öğretmenimiz Gülperi BAŞOL'un eşi Grafiti Sanatçısı Ömer BAŞOL Tarafından Yapılmıştır. Okulumuza Katkılarından Dolayı Hayırseverimize ve Ömer BAŞOL'a Çok Teşekkür Ediyoruz.